Feature-img

Cenovnik


Vrsta sobe : (Cena po osobi)


 • Jednokrevetna -
  1800.00 RSD

 • Dvokrevetna/Francuski ležaj -
  1200.00 RSD (po osobi)

 • Trokrevetna/Jedan krevet -
  1200.00 RSD (po osobi)

 • Četvorokrevetna -
  1100.00 RSD (po osobi)

 • Dnevni boravak (do 3 sata) -
  1000.00 RSD (cena za dve osobe)
 • Dnevni boravak (do 6 sati) -
  2000.00 RSD (cena za dve osobe)
 • *Cene su po osobi za jedno noćenje.
  **Sve sobe imaju kupatilo i Wi-fi.
  ***Za grupne posete ili visednevni boravak jedne osobe moguće je ostvarenje popusta.
  ****Boravišna taksa iznosi 60.00 RSD. *****Hotel raspolaže sa 27 ležaja.

Broj sobe i raspored kreveta


 1. Soba - Dvokrevetna
 2. Soba - Dvokrevetna
 3. Soba - Trokrevetna
 4. Soba - Trokrevetna(Francuski ležaj + jedan krevet)
 5. Soba - Dvokrevetna(Francuski ležaj)
 6. Soba - Dvokrevetna(Francuski ležaj)
 7. Soba - Četvorokrevetna
 8. Soba - Trokrevetna(Francuski ležaj + jedan krevet)
 9. Soba - Četvorokrevetna
 10. Soba - Dvokrevetna

Konačište "Dom"


Konačište "Dom" nalazi se u užem centru grada Kraljeva. Kraljevo je grad sa izuzetnim kulturni dogadjajima . Nalazi se na području toka reka Ibar , Zapadna Morava kao i reke Ribnica. U neposrednoj je blizini planine Goč , Mataruške i Vrnjačke banje. Prema tome vi se nalazi u centru grada koji je centar izbora koji prepuštamo vama, dok uživate u prijatnom smeštaju Konačišta "Dom".

O Konačištu "Dom"
O Kraljevu
O okolini Kraljeva

O Nama


Konačište "Dom" predstavlja želju porodice Radulović da u moru plastičnih i hladnih hotelskih soba , sa istim kvalitetom , zadrži i očuva tradiciju topline doma.

Kada dodjete možete slobodno očekivati toplu dobrodošlicu intimne atmosfere i odabir kutka koji vam odgovara.

Nakon što se raspakujete i odmorite od puta , možete sići do kafića u kome će vas sa osmehom ugostiti članovi porodice Radulović , pružiti vam sve potrebne informacije , ali i uputiti na mesta koja vam odgovaraju . Uvek raspoloženi za razgovor , skratiće vam lutanje i gubljenje dragocenog vremena , kako bi vaš odmor bio potpuno ispunjen i kao iz snova !!!

O Kraljevu

Rails

Kao što smo već naveli Kraljevo je grad sa izuzetnim kulturni dogadjajima . Nalazi se na području toka reka Ibar , Zapadna Morava kao i reke Ribnica.
U neposrednoj je blizini planine Goč , Mataruške i Vrnjačke banje. Gradski grb se sastoji od sedam kruna , što simbolizuje krunisanje sedam kraljeva u Manastiru Žiča , koji se nalazi na 5 km od centra grada.
Kraljevo je administrativni , privredni , sportski i kulturni centar uže Srbije.
Evo samo mali nagoveštaj o kulturnoj vrednosti ...

Moguće je da je Grčki uticaj stigao do ovih krajeva još u IV veku pre nove ere , što pokazuju grčki šlem , zlatni i ćilibarski nakit , kao i još mnogo stvari .

Smatra se da je Ibarska dolina , kao prirodna saobraćajnica , dovela i Rimsko carstvo .

Iz antičkog perioda potiče i votivna ara posvećena Jupiteru ,pronadjena u okoloni .

Ako smo vam zagolicali maštu , dodjite i sami istražite ostale skrivene tajne Kraljeva !!!

O okolini Kraljeva

Vrnjačka Banja

Vrnjačka Banja ima veoma dugu tradiciju lečilišta. Na vrnjačkom toplom mineralnom izvoru u vremenu od II do IV veka Rimljani su izgradili lečilište i oporavilište AQUAE ORCINAE. O tome svedoče i arheološki nalazi u užem jezgru rimske banje, odnosno, bazena za kupanje, rimskog izvora tople mineralne vode (Fons Romanus) i mnoštvo kovanog novca koji ostavljan u lekovitom izvoru. Ovde su na lečenje i oporavak mahom dolazili rimski legionari, kao i romanizovana aristokratija starosedelaca.


Planina Goč

Rails

Goc je prepun bujne vegetacije stvorene kombinacijom idealne klime i plodnog zemljišta. Padine su pokrivene gustim bukovim i četinarskim šumama, šljivacima, vinogradima i brojnim malinjacima. To je idealno mesto za futinge, šetnju, berbu šumskih plodova i lekovitih trava (ovde se nalaze endemske biljne vrste i zajednice) i piknik pored bogatih planinskih izvora. Sir i kajmak možete kupiti kod ljubaznih domaćina, a rakiju probati uz kazan i topao osmeh gočkog seljaka. Poseban doživljaj predstavljaju brojni ribnjaci sa gočkom pastrmkom, gde možete na licu mesta uz roštilj i prijatno okruženje uživati u ukusnom obroku i prelepom ambijentu nedirnute prirode.